Skip to content

Program for første halvår 2019. Arrangement kommer etter hvert.

Alle er velkommen, men bare medlemmer i Steinhusets Venner kan forhåndsbestille billetter. To plasser på et medlemskap.


Mandag 11. februar kl. 19.00

Henning Kraggerud, fiolin

og Christian Ihle Hadland, piano.      

Romanser av Beethoven, Sinding, Dvorak, Sibelius, Sarasate med flere.

  "Ole Bull og hans samtid" konsert med Henning Kraggerud, fiolin og Christian Ihle Hadland, piano. Mandag, 10. mai 2010

Vi får besøk av to av toppene inne klassisk musikk i Norge og internasjonalt.

Fiolinisten Henning Kraggerud er en av Skandinavias mest ettertraktede utøvere. Han spiller også bratsj, og er en prisbelønnet kammermusiker. I tillegg er han dirigent og komponist med mer enn 200 verker på merittlisten. Kraggerud har opptrådt som solist med mange av verdens fremste orkestre og har samarbeidet med mange høyt profilerte dirigenter og utøvere. Han har spilt inn en rekke kritikerroste verker på CD og DVD,også egne komposisjoner, og har mottatt en rekke priser.

Christian Ihle Hadland har etablert seg i det europeiske tetsjiktet som solist, soloartist og kammermusiker. Fra 2009 og frem til 2015 var han kunstnerisk leder for Stavanger Internasjonale Kammermusikkfestival sammen med den svenske klarinettisten Martin Fröst, en stilling han nå innehar alene. Han er også tilknyttet Prof. Jiri Hlinka Piano Academy.

Hadland har opptrådt med flere av de ledende orkestrene i Europa og samarbeidet med dirigenter som Sir Andrew Davis og Herbert Blomstedt, samt musikere som Janine Jansen, Truls Mørk og Clemens Hagen. Under utdelingen av Nobels Fredspris i Oslo rådhus i 2006, spilte han soloklaver og akkompagnerte sopranen Renée Fleming og nådde dermed ut til millioner av seere.

Entre kr. 200,-/skoleu. kr. 100,-.


Tirsdag 9. april kl. 19.00

 ”På kino i kveld”

 Ivar Anton Waagaard, piano

Tone Braaten, vokal

Lars Klevstrand, gitar/sang

Sigmund Groven, munnspill

"Lengting, liv og song" Tone Elisabeth Braaten Lars Klevstrand Sigmund Groven Ivar Anton Waagaard 19. mai 2015

Disse fire eminente musikerne presenterer populær filmmusikk som vil skape filmminner hos de fleste.  Det vil bli både velkjente og nesten glemte temaer og sanger med hovedvekt på norsk og nordisk repertoar, men hvor også amerikansk og fransk filmmusikk får en plass. Her er Gabriellas sång og tema fra Flåklypa-filmen side om side med mindre kjente perler av Alf Prøysen/Maj Sønstevold fra filmen ”Trost i taklampa”, her er Taubes ”Ânglamark” og Svalbard-tema” fra Orions belte, og klassikere som  ”Hva var vel livet uten deg”, ”En herre med bart” og sangene fra Bør Børson-filmen.

Lukk øynene og se filmen for deg.

Entre kr. 200,-/skoleu. kr. 100,-.