Klassisk konsert – cello og gitar

 Bård Bosrup, cello og Reidar Edvardsen, gitar

Denne kvelden kan vi by på en ny og spennende musikalsk sammensetning i Steinhuset, cello og gitar. På programmet står blant annet musikk av Astor Piazzolla, Franz Schubert,  Frederic Burgmüller, Radames Gnattali og Heitor Villa.

Bård Henrik Bosrup har spilt cello siden han var fire år og debuterte med Kringkastingsorkestret i 1992 i forbindelse med sin solistdiplomkonsert ved Norges musikkhøyskole. Han har vært solocellist i Magdeburgische Philharmonie og Robert Schumann Philharmonie. Bosrup har også gjestet en rekke tyske orkestre som solist og solocellist. Han turnerer regelmessig med bla. Rikskonsertene, og har en rekke soloprosjekter med Bach, Reger og cellosuiter. Også et eget Bach program med el-cello. Kammermusikk i forskjellige sammenhenger, romantikk og tangoprogram for cello og piano, gitar/cello duo. I 2011 kom hans første solo-CD med Romantisk musikk for cello og piano.

Reidar Edvardsen er en norsk klassisk gitarist, mandolinist, lærer og dirigent. Han har opptrådt på internasjonale festivaler over hele Europa og har vært engasjert regelmessig av de viktigste filharmoniske orkestrene og den nasjonale operaen i Norge i over 30 år. I 1996 var han blant grunnleggerne av European Guitar and Mandolin Association (EGMA), som han var president for mellom 2000 og 2002.

Edvardsen har skrevet en rekke arrangementer for eget bruk, inkludert gitarsolo og kammermusikk, og musikk for plukket strykeorkester. Han produserer også nye utgaver av sjeldne original gitarsolo og kammermusikk. Han har nylig forsket på gitarmusikkens historie i Norge på 1800-tallet, og gitt ut nye utgaver av denne musikken.

Velkommen til en kveld med nydelig musikk.

Alle er velkomne, men medlemmer i Steinhusets Venner kan reservere to plasser til hvert arrangement. Dette gjøres med sms til: 92858560 eller på e-post til: amundbo@online.no. Medlemskap koster kr. 150,- pr. år. Kan vippses til: 26999. Oppgi e-postadresse. Kan også betales til bknt: 2020 08 03133. Billetter i døra. Kr. 250,-.